13. 6. 2022

KDE NÁS V BRZSKÉ DOBĚ UVIDÍTE A USLYŠÍTE MLUVIT O ODPOVĚDNÝCH INVESTICÍCH? Pražská konference Sustainable Future se zaměří na udržitelnost ze všech úhlů

Zájem o udržitelnost se promítá téměř do všech oblastí lidského života. O cirkulární ekonomice, chytrých městech nebo třeba elektromobilitě a dalších souvisejících tématech se diskutuje stále častěji. Pokud vás zajímá, jak se k udržitelné budoucnosti staví odborníci, rozhodně si nenechte ujít mezinárodní konferenci Sustainable Future v Praze.

 

Pozvání na akci přijali zástupci z Evropské komise, společností ČSOB, Google, ŠKODA AUTO, Mastercard, UPS, IKEA, Danone nebo Greenvest. Problematice se budou věnovat z legislativní stránky také zástupci Ministerstva životního prostředí a advokáti. Na hlavním pódiu se představí například i Thomas Archer Baťa, pravnuk Tomáše Bati a za Hlavní město Praha vystoupí primátor Zdeněk Hřib.

There is no Planet B! Tohle motto bychom měli mít stále na mysli. I v České republice je spousta společností, které se zaměřují na udržitelné podnikání. Na této konferenci chceme ukázat to nejlepší, co tady máme a zároveň inspirovat nejlepšími praxemi ze zahraničí,“ popisuje Patrik Juránek, CEO platformy Startup Disrupt, která je hlavním organizátorem akce.

V prostorách Martinického paláce návštěvníci ochutnají fair trade výrobky a prohlédnou si udržitelné novinky českých i zahraničních společností. Pro hosty bude po celou dobu akce zajištěn catering a doprovodný program. Po skončení konference bude pro platící účastníky k dispozici videozáznam z celé akce.

Kompletní harmonogram konference, seznam řečníků a možnost zakoupení vstupenek naleznete na webu www.sustainablefuture.cz.

 

Zdroj článku: Trend Watcher 

Děkujeme

Vaše zpráva byla odeslána a odpovíme na ní do 24 hodin.


Zavřít